Primair onderwijs

Workshops, voorstellingen en rondleidingen achter de schermen

Theater laat kinderen op een andere manier kijken naar zichzelf, anderen en de wereld om zich heen. Als je dit op jonge leeftijd ervaart verrijkt dat de persoonlijke ontwikkeling. Een theaterbezoek is helaas (nog) niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Om meer kinderen in Apeldoorn te bereiken biedt Orpheus naast de reguliere programmering een gevarieerd aanbod voor het primair onderwijs. Het aanbod bestaat uit workshops, voorstellingen en rondleidingen achter de schermen.

Bekijk hieronder het aanbod voor 2020/2021 voor het primair onderwijs. Bij iedere activiteit staan kosten/punten per klas. Betaling geschiedt per factuur en de punten worden van het puntentotaal afgeschreven. Je kunt deze punten verzamelen door als school aan te sluiten bij de Vriendjes van Orpheus. Met deze theaterclub voor kinderen maakt Orpheus educatie toegankelijk voor alle basisscholen in Apeldoorn.

Reserveren voorstelling, workshop of rondleiding

Voor het reserveren van een voorstelling, workshop of rondleiding vul je het aanvraagformulier educatie in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvraagformulier educatie