Workshops Apeldoornse Amateurkunst

Ereprijs, GIGANT, NJON en Orpheus slaan de handen ineen voor de Apeldoornse amateurkunst

Ereprijs, GIGANT, NJON en Orpheus bieden in het laatste kwartaal van 2022 en het eerste kwartaal van 2023 een gezamenlijk aanbod van workshops aan voor amateur (muziek) organisaties in Apeldoorn. Koren, orkesten, theater- en musicalgroepen kunnen tijdens workshops aan de slag met de onderwerpen fondsenwerving, vrijwilligersbeleid, podiumtechniek en marketing. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor één of meerdere workshops via de deelnemende organisaties.

De workshops

Heeft jouw koor, orkest, theater-of musicalgroep grootse of bijzondere plannen en heb je daarvoor extra financiering nodig? Wil je meer weten over fondsenwerving en concreet aan de slag om een goede aanvraag te schrijven? In drie bijeenkomsten geven workshopleiders Pieter Jongelie (zakelijk leider orkest de ereprijs) en Mirjam Barendregt (directeur Orpheus) je niet alleen alle ins-en-outs van fondsenwerving, maar ga je ook zelf aan de slag. 

Meer geïnteresseerd in techniek? In de workshop introductie in de Pop- en Theater Techniek van de technici van GIGANT Orpheus wordt ingegaan op wat er achter de schermen op technisch gebied komt kijken bij een evenement of voorstelling. Deze workshop is bijvoorbeeld geschikt voor beginnende technici bij amateurgezelschappen of beginnende bands.

Overige workshops worden op een later moment aangekondigd.

Meer informatie en aanmelden

Uitgebreide workshopinformatie is te vinden op onderstaande pagina's, of op te vragen bij Theater Orpheus via info@orpheus.nl.