Waar cultuur en ondernemerschap samenkomen

Het Ondernemerspodium van Orpheus brengt ondernemers samen die méér willen dan alleen netwerken. Doelstelling van het Ondernemerspodium is om met elkaar bijzondere podium-evenementen in Apeldoorn te realiseren. Dit omdat een creatieve stad een gezonde stad is, waar het goed wonen en werken is. En dat is in het belang van ondernemend Apeldoorn.

Theater Orpheus organiseert voor de deelnemers aan het Ondernemerspodium jaarlijks een aantal écht bijzondere bijeenkomsten en sessies waarin cultuur en ondernemerschap samenkomen, en waarin het nadenken over de doelstelling op bijna natuurlijke wijze gebeurt.

Het Ondernemerspodium biedt de deelnemende ondernemers daarnaast een pakket vol zakelijk-cultureel voordeel.  

Het Ondernemerspodium produceert SHOW Apeldoorn

Orpheus zet de jaarlijkse inleg van de deelnemers apart en investeert namens het Ondernemerspodium in een stevige culturele basis in de stad. In theaterseizoen 2016-2017, ruim een jaar na de oprichting, vond het eerste grote Ondernemerspodium-evenement plaats: SHOW Apeldoorn! Dit zorgde voor zoveel energie bij deelnemers en publiek, dat een vervolg niet uit kon uitblijven. Op vrijdag 29 december 2017 organiseerde Theater Orpheus daarom de tweede editie van SHOW Apeldoorn.

Een unieke Apeldoornse eindejaarsshow voor en door Apeldoorn en mogelijk gemaakt door Het Ondernemerspodium. Lees meer over SHOW Apeldoorn