Nieuws

Jörgen Raymann maakt musicaldebuut naast Simone Kleinsma in Hello, Dolly!

Zojuist werd bekend dat Jörgen Raymann de rol van Horace gaat spelen in de musical comedy Hello, Dolly! Hij wisselt de rol af met Paul de Leeuw die eerder al aangekondigd werd.

Lees verder

Apeldoornse culturele instellingen presenteren nieuw festival "Maaiveld"

Maaiveld? Ja, Maaiveld! Vijf Apeldoornse culturele partijen slaan de handen ineen voor de ontwikkeling van een nieuw en spraakmakend stadsfestival. CODA, orkest de ereprijs, GIGANT, Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON) en Orpheus hebben woensdag 15 mei, precies één jaar voordat het festival plaats zal vinden, de plannen voor het festival onthuld. Dit gebeurde op theatrale wijze door Porshia van Duda Paiva Company, één van de bevestigde gezelschappen.

Lees verder

OG3NE brengt je in de sfeer van het Songfestival

De zusjes van OG3NE brengen je alvast in de sfeer van het Eurovisie Songfestival met een bijzondere cover van 'Mister Eurovision' Johnny Logan.

Lees verder

Kom dans met mij de Danzon

Let op! Het maximum aantal deelnemers is bereikt. U kunt zich helaas niet meer inschrijven.

Gouden Dans u in het theater is gericht op zelfstandig wonende mensen die op leeftijd zijn. Ook als u wat minder vast ter been bent. In 15 dansrepetities maken twee groepen senioren onder leiding van een choreograaf een korte theatrale dansvoorstelling. De repetities zijn iedere maandag vanaf 7 oktober aanstaande. De voorstelling met aansluitend een danssalon voor het publiek wordt gepresenteerd in Theater Orpheus op zondag 19 januari 2020.

Lees verder

Paul de Leeuw naast Simone Kleinsma in HELLO, DOLLY!

Paul en Simone stonden 28 jaar geleden samen in Les Misérables, komend jaar keren ze terug op het musicaltoneel in HELLO, DOLLY! Paul gaat de hoofdrol van ‘Horace’ spelen.

Lees verder

Theater Orpheus lanceert jazzfestival Generations

Donderdag 14 maart lanceerde Theater Orpheus een gloednieuw jazzfestival: Generations. 

Lees verder
Cookies
Fijn dat je op onze website Orpheus.nl bent. Graag wijzen wij je erop dat onze website cookies gebruikt om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij maken gebruik van functionele, analytische, advertising en Social Media cookies.
Lees meer