Nieuws

De Kinderkaravaan

In de laatste week van de zomervakantie trekt de KinderKaravaan van Theater Orpheus door Apeldoorn. Iedere dag zijn er twee voorstellingen in één van de parken van Apeldoorn te zien. De voorstellingen zijn om 13.00 en 15.00 uur zijn vrij toegankelijk en duren 40 minuten.

Lees verder

Cabaretduo Yentl en de Boer tegelijkertijd in verwachting

Yentl Schieman en Christine de Boer van het muzikaal-absurdistische cabaretduo Yentl en de Boer zijn beiden in verwachting. Dat maakte het tweetal vanochtend bekend via Instagram. Het toeval wil dat de cabaretières slechts een paar dagen na elkaar zijn uitgerekend. Eerder dit jaar kondigden ze hun nieuwe voorstelling Lacrimosa aan. De voorstellingen in Theater Orpheus op 28 en 29 mei 2020 worden met exact één jaar uitgesteld.

Lees verder

Theater Orpheus trakteert op huwelijksceremonie

Op 12 maart 2020 is Theater Orpheus jarig en dat wordt gevierd met de allereerste huwelijksvoltrekking ooit in het Apeldoornse theater. Orpheus trakteert één bruidspaar op een onvergetelijke huwelijksceremonie en proost moment met hun familie en vrienden. Aanmelden kan tot en met 15 september aanstaande.

Lees verder

Kinderen van groep 8 genoten op het grote podium

Hoe cool is dat? 3 Apeldoornse scholen mochten hun groep 8 musical in Theater Orpheus laten zien. Na een spannende wedstrijd 'groep 8 op de planken' waren er uiteindelijk 3 scholen de gelukkige winnaars.

Lees verder

Orpheus en Altios laden je op

Heb je een mooie voorstelling bijgewoond, wil je je ervaringen delen, is je telefoon leeg. Die tijd is voorbij!

Lees verder

Winnaar wedstrijd groep 8 op de planken

De afgelopen maand konden leerlingen en leerkrachten van groep 8 in de regio Apeldoorn zich aanmelden voor de wedstrijd ‘Groep 8 op de Planken’, een initiatief van Theater Orpheus. Met de wedstrijd maakten de leerlingen kans op een onvergetelijk afscheid van de basisschool; Orpheus stelt haar podium beschikbaar voor de uitvoering van de eindmusical van niet één, maar drie groep 8 klassen.

Lees verder
Cookies
Fijn dat je op onze website Orpheus.nl bent. Graag wijzen wij je erop dat onze website cookies gebruikt om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij maken gebruik van functionele, analytische, advertising en Social Media cookies.
Lees meer