Nieuws

BLOG: Voorronde SHOW Apeldoorn avond

Het avondprogramma voor SHOW Apeldoorn staat weer boordevol talent. Deelnemers in de leeftijd van 14 t/m 55 jaar verrassen ons met verschillende podiumkunsten.

Lees verder

BLOG: Voorronde SHOW Apeldoorn middag

SHOW Apeldoorn, alweer de vierde editie. Een jaarlijks terugkerend project van Schouwburg Orpheus. Met SHOW Apeldoorn krijgt Apeldoorns (amateur) talent de kans om zich verder te ontwikkelen en samen met een professioneel team te werken aan een fantastische show waarin verschillende podiumkunsten bij elkaar komen. Dit kan zang, dans, toneel of muziek zijn.

Lees verder

Veel talent bij voorronde SHOW Apeldoorn

De Apeldoornse talenten die eind dit jaar schitteren in SHOW Apeldoorn 2019 zijn gisteravond geselecteerd tijdens de auditieavond die plaatsvond in de Altioszaal van Theater Orpheus.

Lees verder

Orpheus openluchttheater bij Roots in the Woods

Aankomend weekend zal de 10de editie van Roots in the WOods plaatsvinden in Apeldoorn. In het Beekpark zal het Orpheus openluchttheater te vinden zijn. Wij presenteren daar de fantastische, acrobatische voorstelling 'Verstelwerk' van theatergroep Hirondelles.

Lees verder

Amateurtalent gezocht!

In het kader van 75 jaar Vrijheid is het toneelstuk Aan de Vooravond op 15, 20 en 21 april en 4 mei te zien in Theater Orpheus. Orpheus is hiervoor op zoek naar amateur acteurs, zangers en dansers.

Lees verder

Orpheus brengt Aan de Vooravond op de planken

In het kader van 75 jaar Vrijheid is het toneelstuk Aan de Vooravond op 15, 20 en 21 april en 4 mei te zien in Theater Orpheus. Daarnaast worden er speciale schoolvoorstellingen opgevoerd voor scholieren van het Voortgezet Onderwijs. 

Lees verder
Cookies
Fijn dat je op onze website Orpheus.nl bent. Graag wijzen wij je erop dat onze website cookies gebruikt om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij maken gebruik van functionele, analytische, advertising en Social Media cookies.
Lees meer