Jazzfestival Generations laat Orpheus opnieuw swingen!

Op zaterdag 17 september vindt alweer de vierde editie plaats van Apeldoorns eigen jazzfestival Generations. Op vijf podia in Orpheus geniet publiek van de beste live muziek, pure jazz, maar ook uitstapjes naar funk, soul en pop

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus: “Net als de vorige drie edities gaat Generations ook dit keer weer een muzikaal feest worden. De volledige line-up volgt natuurlijk pas later maar ik geef vast een tipje van de sluier: deze vierde editie wordt éxtra feestelijk en éxtra zomers met veel Spaanse, Braziliaanse en Portugese klanken. Dat wil je niet missen!”

Alle generaties zijn vertegenwoordigd in zowel publiek als op de vijf podia. Van gevestigde jazzhelden tot aanstormend talent, nationaal én internationaal. Coal Harbour presenteert hun nieuwe album FEEDFORWARD, onderdeel van Robert Koemans’ Nieuwe Makers traject bij Jazz International Rotterdam: waarin jonge makers worden begeleid naar de volgende stap in hun carrière. Deze elfkoppige band belichaamt een rijkdom aan klankkleuren en muzikale texturen en neemt je mee op een muzikale reis naar het jaar 2100.

De vernieuwde formatie High Five feat. DC Ray brengt ons juist terug naar vervlogen tijden. Soulvolle en jazzy klanken van Art Blakey tot Ray Charles en van Al Jarreau tot Joe Cocker.

De Grammy- en Latin Grammy Award genomineerde zangeres Maria Mendes brengt samen met het in de hele wereld vermaarde Metropole Orkest een programma waarin de Portugese fado en jazz samenkomen. Een uniek concert, dat op Generations niet mag ontbreken.

De komende maanden maakt Orpheus de overige namen bekend die de vijf live podia tot middernacht vullen.

Profiteer nu van Early Bird Korting

Tickets voor Generations zijn nu te koop voor het Early Bird tarief van €29,50. Meer weten of meteen je tickets bestellen voor het jazzfestival op 17 september? Kijk dan hier. Vanaf 1 juni is de prijs voor een ticket €35,-.