Orpheus podium voor talentenjacht Willy Wonka

Apeldoorn zit vól talent, ook Willy Wonka weet dat. Binnenkort doet hij, in zijn zoektocht naar kinderen die naast hem willen schitteren tijdens de landelijke tournee van Charlie en de Chocoladefabriek de Musical, Theater Orpheus aan. Sterren tussen 8 en 13 jaar oud met een goede zangstem én acteertalent kunnen zich nu aanmelden voor de kinderaudities! Niet alleen sterren uit Apeldoorn, maar natuurlijk ook uit de rest van de provincie Gelderland zijn welkom om een poging te wagen!

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus: "Als theater betrekken we graag de stad bij onze programmering en bieden we lokaal en regionaal talent waar mogelijk een podium. Denk aan initiatieven als LOO, Gouden Dans, SHOW Apeldoorn en onze gastprogrammeurs. We kijken ernaar uit om opnieuw talenten uit Apeldoorn en omgeving te onvangen."
Talenten kunnen aan worden gemeld via www.willywonkazoektjou.nl, waarna een uitnodiging volgt om een auditievideo in te sturen. Hierna volgt een online voorselectie en daarna de live audities.

De musical Charlie en de Chocoladefabriek zal in seizoen 2022/2023 langs diverse theaters reizen, waaronder Orpheus. Ga jij mee als de volgende snoepkont Augustus, kauwgum kauwende Violet of de gameverslaafde Mike? Meld je snel aan!