Wil jij ook een baan in de spotlights?

Orpheus zoekt sterren! En niet artiesten die op ons podium staan, maar sterren achter de schermen. De sterren die zorgen dat de artiesten kunnen optreden en ons publiek kan genieten van een avond uit. Wij willen al onze gasten een onvergetelijk bezoek bezorgen en daarom zijn wij voor diverse afdelingen opzoek naar versterking.

Medewerkers Publieksservice

Als medewerker publieksservice ben jij van alle markten thuis binnen Orpheus. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor verschillende horecawerkzaamheden tijdens theatervoorstellingen, congressen en evenementen. Jouw werkdag kan bestaan uit de volgende werkzaamheden: het ontvangen van gasten, het bemannen van de garderobe, het serveren van eten en drinken, gasten hun juiste plaats in de zaal wijzen of het uitzetten van de opstelling in een zaal. Daarnaast ben je natuurlijk druk bezig met het grootste doel van je werkdag: ervoor zorgen dat het onze gasten aan niks ontbreekt en ze een zo prettig mogelijk verblijf bezorgen.

Medewerker Keuken

Als medewerker keuken ben jij verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden in onze keuken tijdens theatervoorstellingen, congressen, evenementen en restaurantavonden. Jouw werkdag kan bestaan uit de volgende werkzaamheden: het bereiden van gerechten, verzorgen van de mise en place en het aannemen van bestellingen. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je voor de schermen gerechten aan onze gasten uitserveert van achter een buffet. Dit alles onder leiding van onze Chef en/of Souschef.

Medewerker Frontoffice

Onze Frontoffice heeft een belangrijke rol als eerste kennismaking met Orpheus. Zij zorgen voor een gastvrije ontvangst van leveranciers, artiesten en andere bezoekers van Orpheus. De medewerker beantwoordt het binnenkomend telefoonverkeer en voert hierbij de benodigde administratieve handelingen uit. Tevens is de medewerker verantwoordelijk voor de verkoop van theatertickets en aanverwante producten, alsmede de administratieve taken die hierbij horen.

Medewerker afwas

Als medewerker afwas sta jij in de spoelkeuken van Orpheus. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor het opruimen en schoonmaken van de keuken en spoelkeuken. Jouw werkdag kan bestaan uit de volgende werkzaamheden: afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen met behulp van een automatische was-/spoelmachine, plaatsen van schoon gesorteerd serviesgoed in de daartoe bestemde ruimtes, en ondersteunen bij de voorbereidende werkzaamheden achter de schermen voor een volgend evenement.

Wat kan jij van ons verwachten

  • Een gezellige werksfeer waarbij geen dag hetzelfde is.
  • Een lekker salaris waar jij leuke dingen van kunt doen.
  • Werken in een van de grootste en mooiste theaters van Nederland.
  • Backstage concerten, voorstellingen en evenementen meemaken van populaire artiesten als: Jochem Myjer, Snelle en Douwe Bob.
  • Leuke personeelsactiviteiten en toffe extra’s, zoals gratis voorstellingen bezoeken in je vrije tijd.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Nederlandse Podia.

Voor meer informatie over deze leuke vacatures kijk je op de vacature pagina van Orpheus: orpheus.nl/werkenbij