Huisregels

Onze huisregels op een rij

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om onaangename verrassingen zo veel mogelijk te voorkomen, hebben we voor u onze belangrijkste huisregels op een rijtje gezet:

Toegangskaarten
Het is niet toegestaan toegangskaarten door te verkopen aan derden dan wel de toegangskaarten op enige andere wijze op commerciële wijze direct of indirect aan derden te verstrekken.

Ruilen van toegangskaarten
Uw toegangskaarten kunt u tot vier werkdagen voor de voorstelling omruilen voor kaarten voor een vervangende voorstelling. Als omruilen onverhoopt niet lukt, ontvangt u een Orpheus Tegoedbon. Dit is een speciale tegoedbon die een jaar geldig is en alleen voor voorstellingen te gebruiken is. De kosten voor het omruilen of het omzetten naar een tegoedbon bedragen € 2,50 per kaart met een maximum van € 10,- per bestelling.

Te laat?
Om de artiesten en bezoekers ongestoord te laten genieten van de voorstelling kunnen wij onverhoopte laatkomers pas na de pauze de zaal laten betreden. Orpheus verzoekt u daarom tijdig aanwezig te zijn.

Consumpties
Het meenemen van consumpties in de zaal is niet toegestaan. Het openen van een zakje of een snoeppapiertje kan storend werken. Consumpties kunt u vooraf, in de pauze en na de voorstellingen nuttigen in de foyers.

Fotograferen, geluidsopnames en mobiele telefoon
Op alle voorstellingen en concerten zijn copyrights van toepassing. Daarom is het maken van beeld- en geluidsopnamen niet toegestaan. Wij verzoeken u vriendelijk bij het betreden van de zaal uw mobiele telefoon uit te schakelen. 

Gratis garderobe
Met het oog op een ontruiming bij een calamiteit, is het helaas niet toegestaan uw jas mee te nemen in de theater zaal. U kunt uw jas kosteloos afgeven bij de bewaakte garderobe in de foyer.

Roken
Orpheus is een rookvrij theater. Buiten bij de entrees mag gerookt worden.

Stoelverhogers
Stoelverhogers zijn gratis te verkrijgen voorafgaand aan de voorstelling bij de informatiebalie