Vergaderzalen

Voor VIP's, deelsessies of vergaderingen, van klein tot middelgroot

Orpheus heeft acht vergaderzalen. U kunt een enkele zaal reserveren, of meerdere ruimtes, als u bijvoorbeeld een symposium met simultaanworkshoprondes organiseert. Ook hier bieden we de nodige flexibiliteit, doordat we zalen in grootte en opstelling kunnen wijzigen. De kleinste zaal is geschikt voor tien personen, de grootste voor honderdzestig. Allemaal zijn het prettige ruimtes voor bijvoorbeeld een workshop, presentatie, cursus, vergadering of brainstormsessie. Sfeervol en kleurig ingericht, en de zon schijnt gewoon naar binnen! Bekijk de foto's

Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug      Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug
      055 527 03 30                       info@orpheus.nl    

 

Vergaderruimte bij Orpheus

De vergaderzalen beschikken over een eigen opgang en foyer, zodat er voor uw ontvangst - mits gewenst - gemakkelijk een besloten en intiem karakter kan worden gecreëerd. Of het nou gaat om vergaderbijeenkomsten voor 10 personen, of een sessie met 160 gasten; bij Orpheus vergadert u ook in onze subzalen in een inspirerende theaterambiance! 
 

Multifunctionele zaal Congrescentrum Orpheus

Vergaderzalen als break-out rooms

Theater Orpheus is een van de weinige locaties waar u met meer dan 1.000 gasten zowel plenair als in subsessies terecht kunt. Uw gasten worden vanuit de plenaire ruimte of de foyer gemakkelijk doorverwezen naar een workshop of kennissessie. Daar aangekomen zien uw gasten gemakkelijk op onze digitale informatieschermen waar welke subsessie plaats vindt. Congreslocatie Orpheus is met deze faciliteiten zeer geschikt voor evenementen met een afwisselend en vol dagprogramma.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden

Verzorgt u een evenement of zoekt u een inspirerende vergaderlocatie? Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden van onze locatie.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies


 

 

Orpheus locatie: subzalen