Vergaderlocatie

Soms is een kleinere ruimte geschikter dan een grote. Voor een passende ontvangst van uw VIPS bijvoorbeeld. Of voor het begin van iets moois, bij een creatieve brainstormsessie. Dankzij elf (schakelbare) vergader- en ontvangstruimtes kunt u bij Orpheus ook voor kleinere (sub)evenementen terecht!

Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug      Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug
      055 527 03 30                       info@orpheus.nl    

 

Vergaderruimte bij Orpheus

Orpheus biedt uw vergaderingen acht goed geoutilleerde zalen. Zij hebben gezamenlijk een aparte foyer, de Zadkinefoyer met eigen bar, die uw ontvangsten zelfs bij 200 gasten een passende intimiteit geeft. In de multifunctionele zalen verzorgen we alles omtrent audiovisuele middelen, catering en meubilair voor een geslaagde meeting.
 

Alle ruimte op onze vergaderlocatie

Onze vergaderlocatie in Apeldoorn heeft acht multifunctionele zalen van verschillend formaat; allen ruim voorzien van daglicht. Uw gasten worden ontvangen in één van de grootse entrees van ons pand en opgevangen door een gastheer /-vrouw. Eenmaal binnen leidt de kleine wandeling naar onze multifunctionele zalen uw gasten langs de theaterzalen, schilderijen uit de ING Kunstcollectie en de vele theaterposters die ons pand zo inspirerend maken. Dit gastvrije en persoonlijke ontvangst zorgt de gehele dag voor een ontspannen, maar inspirerende sfeer. Bovendien zorgen onze eventprofessionals voor een vlekkeloze voorbereiding, zodat u tijd heeft voor wat werkelijk telt: uw doelstelling voor de meeting behalen.
 

Vergaderen in onze multifunctionele zalen

Of u nu een bijeenkomst voor 10 mensen wil organiseren, of voor 200 personen een toegankelijke ruimte zoekt binnen een inspirerende omgeving; u bent bij Orpheus aan het juiste adres. Op de eerste verdieping hebben wij 5 vergaderruimten (op te delen naar 8), allen met hun eigen inspirerende kleur, waar u voor uw vergadering terecht kunt. De zalen zijn tevens in te zetten als multifunctionele zalen als congreslocatie en evenementenlocatie voor meer dan 200 personen.

Orpheus is vrijwel de enige theaterlocatie in Nederland die meer dan 1.000 personen plenair én in de multifunctionele zalen kan plaatsen. Onze multifunctionele zalen zijn voor gebruik op maat tevens in te delen tot maximaal 8 break-outrooms. Wilt u tijdens of na uw vergadering genieten van een kopje koffie met wat lekkers, of gezamenlijk een heerlijke lunch genieten? Dat kan allemaal in onze vergaderlocatie!
 

Wilt u onze vergaderlocatie in Apeldoon bekijken?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bijeenkomst. Neemt contact op voor een kennismaking.
 

Inspiratiepakket aanvragen

Wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op.
Bent u geïnteresseerd in onze congreslocatie, vraag dan een offerte aan.
Meer zien van onze congreslocatie kom dan langs voor een persoonlijke rondleiding