Evenementenlocatie

U heeft een idee voor een bijeenkomst of bedrijfsevent.
Het begin van iets moois, dé dag voor uw bedrijf of organisatie!

Bij binnenkomst in Orpheus worden uw gasten verrast door de theatersfeer van onze evenementenlocatie in Apeldoorn. De lichte en ruim opgezette foyers, functionele subzalen en klassieke theaterzalen geven elk soort evenement nét dat beetje extra.

Spraakmakende ideeën combineren we met precisie tot in het kleinste detail. In goed overleg met u zorgt uw persoonlijke eventmanager voor een organisatie die door een ringetje te halen is. Talloze bedrijven gingen u al voor. Dus wij kennen als geen ander de weg naar perfectie. Heeft u een vraag, een wens, een eis? Wij regelen het, snel en efficiënt - afspraak is afspraak.

Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug      Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug
      055 527 03 30                       info@orpheus.nl    

 

Evenementenlocatie Orpheus

U kunt bij ons terecht voor het organiseren van verschillende evenementen; een congres, beurs, personeelsbijeenkomst of productlancering. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een uitbundig bedrijfsfeest, informatieve bijeenkomst, een kerstborrel of een kick-off voor het nieuwe jaar. Als één van de grotere evenementenlocaties van Nederland biedt ons theater u een geweldige combinatie tussen functionaliteit, sfeer en ruimte.

Bekijkt u bijvoorbeeld de mogelijkheden voor:


Waarom Orpheus?

Wanneer u voor Orpheus kiest als uw evenementenlocatie, bezorgt u uw gasten een inspirerend evenement. Ons theater in Apeldoorn met de omvang van een grote congreslocatie, is uniek in Nederland en biedt uw evenement een onderscheidend vermogen. Orpheus is centraal gelegen in Nederland en is daarmee uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer.
 

Evenementenlocatie in Midden Nederland

Orpheus is centraal gelegen in Nederland en is daarmee vanuit heel het land uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Direct naast Orpheus bevindt zich een parkeergarage waar voldoende parkeerruimte is voor alle gasten van uw evenement.

Daarbij staat bij ons service hoog in het vaandel. Onze evenementmanagers denken graag met u mee over de invulling en aankleding van uw evenement. Of u nu vragen heeft over het programma, het inzetten van promotiemateriaal of het gebruik van het narrowcastingsysteem in en rondom ons pand; het Orpheus-team staat voor u klaar. Zo hopen we samen met u tot een waardevolle invulling van uw evenement te komen. 

 

Wilt u onze evenementenlocatie bekijken?

Neem contact met ons op voor een rondleiding of een kennismakingsgesprek!  
 

Inspiratiepakket aanvragen

Wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op.
Bent u geïnteresseerd in onze congreslocatie, vraag dan een offerte aan.
Meer zien van onze congreslocatie kom dan langs voor een persoonlijke rondleiding