Michael Muyderman

Marius

Michael behaalde in 2022 zijn diploma op de Master of Music in de richting Muziektheater op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Hier kreeg hij les van onder anderen Edward Hoepelman en Ingrid Zeegers. Daarvoor behaalde hij in 2020 aan hetzelfde instituut zijn Bachelorsdiploma aan de Academie voor Muziek- en Musicaltheater. Voordat hij daaraan begon sloot hij in 2016 zijn studie af op de MBO Theaterschool.

Eerder was Michael te zien in Rubens de Musical. Daar vertolkte hij de rol van Kastelijn en was hij cover van een van de hoofdrollen. In 2019 tourde hij langs de grootste theaters van Nederland en België met ANNIE de Musical en in 2021 speelde hij in muziektheatervoorstelling De Nieuwe Lichting. In de herneming van SNOWPONIES: De Alex Klaasen Revue sloot Michael zich aan bij de cast en vertolkte hij diverse bijrollen. Op televisie was hij te zien in jeugdseries Zapp Brugklas en Nickelodeon Spotlight.

Voor zijn aandeel in Annie de Musical werd Michael genomineerd voor een Musical Award in de categorie Beste Aanstormend Talent.