Foyers

Receptie, lunch, rockband of grote vakbeurs? Alles is mogelijk in onze ruime foyers!

Foyer is een Frans leenwoord dat verwijst naar thuis, haard en warmte. En dat is ook precies wat onze foyers uitstralen. Modern, licht en kleurig ingericht en met een flexibele opstelling. U kunt er een receptie houden of een informele lunch, maar ook een beurs of groot feest. Wij regelen alles wat u nodig heeft. Een podium voor de band, stands in alle soorten en maten voor de beurs en allround zichtbaarheid.

In onze foyers voelt iedereen zich thuis. Bekijk de foto's

Nieuwe Foyer

Nieuwe Foyer - Flexibel in te richten - Theater & Congres Orpheus Apeldoorn

De Nieuwe Foyer hoort bij de Hanoszaal en is met 575 m² onze grootste foyerruimte. Bijzonder is het mooie uitzicht op de vijver en op de grote entree van Congrescentrum Orpheus, waaraan de Nieuwe Foyer direct is verbonden. 

 

Grand Café

Grand Café - Flexibel in te richten - Theater & Congres Orpheus Apeldoorn

Het Grand Café, 250 m², vormt het centrum van Orpheus. Het Grand Café is helemaal naar uw wensen in te delen. De ruimte is geschikt voor bijvoorbeeld een informatiemarkt en kan ook ingericht worden als sfeervol restaurant, waar u met 200 personen kunt dineren aan mooi gedekte ronde tafels. Hoe dat eruitziet? Bekijk het hier!

 

Bijvoet & Holt-foyer

Bijvoet & Holt Foyer - Flexibel in te richten - Theater & Congres Orpheus Apeldoorn

De Bijvoet & Holt-foyer, met een capaciteit van 700 personen, ligt naast de Rabobankzaal. Hij is ruim, licht en kijkt uit op het groene park voor Orpheus en is vernoemd naar de architecten van Orpheus. De ruimte heeft een industriële uitstraling, met als meest opvallende element het sfeervolle ‘lichtgordijn’ over de hele lengte van de foyer. De foyer is los van de Rabobankzaal ook zeer geschikt voor recepties, informatiemarkten en productlanceringen. Er is ruimte voor de bouw van een presentatiepodium, dansvloeren en marktkramen. 

 

Overige foyers

Congrescentrum Orpheus heeft naast deze grote foyers ook enkele kleine, intiemere ontvangstruimtes op de 1e verdieping: de Zadkinefoyer, de Tapijtfoyer, en de VIP Foyer. De laatste twee zijn als entresols direct verbonden aan de grote foyers. Zoekt u een intieme ruimte voor een ontvangst? Kies dan een van deze kleinere ruimtes. Hier kunt u met een gerust hart een groepssessie organiseren of uw VIPS ontvangen.