Rondleiding door Congrescentrum Orpheus

Congrescentrum Orpheus is dé plek waar je kijkt en beleeft. Alles draait om aandacht en oog voor detail. Of het nu een groots evenement voor 2.500 gasten of een congres met 250 gasten is; wij denken aan alles. Heerlijke koffie in de pauze, maar ook een glutenvrije catering of een doventolk. En stortregent het onverwacht als uw gasten naar huis gaan? Dan staat er voor iedereen een paraplu klaar. Ons team van enthousiaste vakmensen zorgt voor de perfecte organisatie tot in het kleinste detail. Licht uit, spot aan! 

Digitale rondleiding door Congrescentrum Orpheus

 


Enkele highlights
Een evenement organiseren vraagt om een vlekkeloze samenwerking. U heeft wensen en doelen, onze eventprofessionals hebben de kennis en ervaring. We denken mee, stellen vragen, dragen opties aan, rekenen met u mee en helpen u een keuze te maken. Congrescentrum Orpheus is met een capaciteit van 2.500 personen één van de vijf grootste theaters van Nederland. Hoe groot uw vraag ook is, wij hebben het antwoord. En pas als alles goed is geregeld, kan uw evenement beginnen.

  • Centrale ligging
  • Ruim parkeergelegenheid
  • Ruimtes voor zowel kleinere als grote partijen
  • 100% aandacht voor uw evenement
     Kom langs! Wij laten u Congrescentrum Orpheus graag zien

Wilt u de locatie in het echt zien? Kom ook de sfeer van Congrescentrum Orpheus ervaren tijdens een rondleiding! Wij laten u graag ons pand zien en vertellen u meer over wat er allemaal mogelijk is. Of het nu gaat om een congres, presentatie, bedrijfsfeest of meeting; onze medewerkers staan voor u klaar. Tijdens de rondleiding zullen zij uw verbeelding laten spreken en met uw ideeen voor uw evenement aan de slag gaan.

Uw contactpersoon bij Theater & Congres Orpheus - Wendy van den HoevenUw contactpersoon bij Theater & Congres Orpheus - Danielle Voskamp

  Wendy van den Hoeven                   Danielle Voskamp

  

Ik kom graag een keer langs voor een rondleiding door Congrescentrum Orpheus