Kerst en Nieuwjaar

Vier het succes van uw jaar buiten uw kantoormuren!

De decembermaand is (inclusief de nieuwjaarsperiode in januari) voor Congrescentrum Orpheus één van de mooiste periodes van het jaar. We presenteren prachtige kerstvoorstellingen en onze foyers worden ondergedompeld met kerstbomen, - ballen en accessoires.

Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug      Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug
      055 527 03 30                       info@orpheus.nl    Ons team mag in deze periode uiteenlopende zakelijke events verwelkomen! Van personeelsfeesten tot intieme kerstborrels: elk met eigen karakter, maar allemaal met die magische sfeer die de kerstperiode met zich meebrengt. Heeft u al een locatie gevonden voor die ene bijeenkomst in december of januari? Denk aan ons ruime, moderne theater in Apeldoorn! In voorgaande jaren heeft ons team volgende type evenementen in onze locatie mogen verwelkomen: 

Incentive markt

Een beurs – maar dan in kerstsfeer - waar uw medewerkers hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen. In elke kerstkraam kunnen zij een onderdeel ophalen van hun persoonlijke bedankje. Struinend langs de kramen komen ze ook langs Glühwein, oliebollen en warme chocolademelk. Een DJ zorgt voor lekkere achtergrondmuziek en zorgt dat de bijeenkomst eindigt in een feestje! 

Feestdagen in Orpheus

 

Kerstborrel

Een bijeenkomst aan het eind van het jaar, waar bijpraten en gezelligheid centraal staat. Even weg van de werkplek en deadlines – tijd voor een goed gesprek! Een perfect moment voor een inspirerende speech, om na afsluiting te toasten op een succesvol jaar. Met lekkere hapjes of een goed gevuld stamppottenbuffet. En op uw wensen contracteren we een Dickenskoor (dat prachtige kerstliederen ten gehore brengt), een Big Band of een DJ om de feestelijke entourage af te maken.

Kerst in Orpheus

 

Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe ideeën. Na de kerstvakantie staat iedereen in de startblokken om weer aan de slag te gaan. Benut deze ‘tijdelijke’ drive door een inspirerende kick-off van het nieuwe jaar te organiseren. Presenteer uw nieuwe jaardoelstellingen, nieuwe producten of houdt een brainstorm. Na afloop proost u samen met uw gasten met een heerlijk glas champagne en een knapperig nieuwjaarsrolletje. Zelfs voor 500 personen zorgt zo’n Nieuwjaarsbijeenkomst voor een eensgezinde aftrap van het nieuwe jaar.

Nieuwjaar in Orpheus

Bij Congrescentrum Orpheus hoeft u nog maar weinig te doen om dit voor elkaar te krijgen; het podium, de hapjes en drankjes en de versiering staat al voor u klaar!
 

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een kerstborrel, nieuwjaarsborrel of kick-off meeting bij Orpheus? We nodigen u graag uit voor een rondleiding! Neem voor een afspraak contact op met Orpheus. Of vraag ons inspiratiepakket aan voor meer informatie over onze locatie en de mogelijkheden.  

Inspiratiepakket aanvragen

Wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op.
Bent u geïnteresseerd in onze congreslocatie, vraag dan een offerte aan.
Meer zien van onze congreslocatie kom dan langs voor een persoonlijke rondleiding