Congreslocatie

Congrescentrum Apeldoorn | Theater en Congres Orpheus
Congrescentrum Apeldoorn | Theater en Congres Orpheus
Congrescentrum Apeldoorn | Theater en Congres Orpheus
Congrescentrum Apeldoorn | Theater en Congres Orpheus

Congrescentrum Orpheus is dé plek waar je kijkt en beleeft.
En waar alles draait om aandacht en oog voor detail.

De afgelopen jaren heeft congreslocatie Orpheus zich bewezen als specialist in het organiseren van congressen en evenementen. Jaarlijks herbergt het theater en congrescentrum honderden evenementen in alle soorten en maten, voor organisatoren uit het hele land. 

Iets moois organiseren doe je samen. U weet wat u wilt, wij helpen u verder. We nodigen u van harte uit langs te komen en kennis te maken met een van onze eventprofessionals. Uw partner in crime die zich net zo verheugt op de dag als u. Maar óók de doortastende pietje-precies aan wie u de complete organisatie kunt overlaten. Van marketing en ticketverkoop tot en met de borrel na afloop. Dus als de dag aanbreekt… hoeft u alleen nog maar te genieten. Dát is Congrescentrum Orpheus!

Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug      Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug
      055 527 03 30                       info@orpheus.nl    

 

Onze theaterzalen zijn bij uitstek bestemd voor congressen

Als u een keynote speaker inhuurt, wilt u dat alle aandacht naar zijn/haar verhaal gaat. Hoe u dat voor elkaar krijgt? Door de juiste setting te creeren! In onze rijk uitgeruste theaterzalen is dat zo geregeld. Met perfect geluid en juiste belichting zijn de ogen gericht op diegene die op het toneel staat. Dát is het voordeel van een evenement in Theater Orpheus: alles is aanwezig om uw evenement optimaal te ondersteunen!
 

Welke zaal past bij u?

Bekijk een overzicht van onze zalen, de diverse mogelijkheden en kijk binnen via Google Street View in 360 graden! Ga naar het zalenoverzicht >>
 

Verwen uw gasten

Maar Orpheus biedt meer dan theatertechniek en comfortabele stoelen. Verwen uw gasten bijvoorbeeld met een verzorgde lunch vloop streekgerechten, terwijl zij in onze ruime foyers elkaar ontmoeten en kennis kunnen delen. Eindig de dag of meerdaags congres met een big bang: onze contacten in de theatersector en showbusiness staan garant voor een spectaculaire (inhoudelijke) afsluiting. 

 

Meerdaags congres in Apeldoorn

Samen met onze partners van Apeldoorn Congresstad verzorgt Theater Orpheus gemakkelijk een compleet meerdaags congres, zonder dat u al te lang hoeft na te denken over het programma. Excursies, activiteiten en overnachtingen: in Apeldoorn, gelegen in de prachtige Veluwe, zijn er talloze mogelijkheden. Denk aan Klimbos Garderen, een bezoek aan Paleis het Loo of een speurtocht voor volwassenen door outoorspecialist SOS events. En natuurlijk ons eigen theaterprogramma niet te vergeten!
 

Referenties:
"Betrouwbaar, gedegen, alles onder controle"


Federatie Nederlandse Trombosedienst. Lees meer  

Inspiratiepakket aanvragen

Wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op.
Bent u geïnteresseerd in onze congreslocatie, vraag dan een offerte aan.
Meer zien van onze congreslocatie kom dan langs voor een persoonlijke rondleiding