Beurslocatie

Een dag om elkaar te ontmoeten en kennis te delen, een dag
vol plezier, nieuwe inzichten en inspiratie.

Als u een locatie voor uw beurs zoekt, maar een keer wat anders wilt dan een grote hal, bent u bij congreslocatie Orpheus aan het goede adres!  

Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug      Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug
      055 527 03 30                       info@orpheus.nl    

 

Beurslocatie Orpheus

Wij bieden u een beurslocatie voor 100 tot meer dan 2.500 personen, met alle mogelijke faciliteiten en ondersteuning. Onze foyers zijn groots van opzet en beschikken over veel daglicht. Alle ruimtes van de locatie zijn bovendien flexibel in zetten, naar gelang uw wensen en de inhoud van het dagprogramma. Met een beursvloer van ca. 2.000 m2, drie theaterzalen en acht subzalen kunt u met uw evenement alle kanten op! Bekijk voor specifieke afmetingen van onze beurslocaties het zalenoverzicht.  

Daarom Orpheus

Wanneer u Orpheus kiest als uw beurslocatie, bezorgt u uw gasten en klanten een inspirerend evenement. Dit theater in Apeldoorn, centraal gelegen in Nederland en met de omvang van een grote congreslocatie, is uniek in Nederland en biedt uw evenement een onderscheidend vermogen. Wij zullen samen met u altijd tot een waardevolle invulling van uw evenement komen. 
 

Welke zaal past bij u?

Bekijk een overzicht van onze zalen, de diverse mogelijkheden en kijk binnen via Google Street View in 360 graden!
Ga naar het zalenoverzicht >>
 

Inspiratiepakket aanvragen

Wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op.
Bent u geïnteresseerd in onze congreslocatie, vraag dan een offerte aan.
Meer zien van onze congreslocatie kom dan langs voor een persoonlijke rondleiding