Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest in Theater Orpheus
Bedrijfsfeest in Theater Orpheus
Bedrijfsfeest in Theater Orpheus
Bedrijfsfeest in Theater Orpheus
Bedrijfsfeest in Theater Orpheus

U wilt een zakelijk event dat de toon zet. Gedurfd, spannend, origineel. Goed is niet goed genoeg – uw ambitie is perfectie met de ultieme wow-factor. Uw podium? Congrescentrum Orpheus.

Voor al uw bedrijfsfeesten bent u bij Orpheus aan het juiste adres. Want één ding staat voorop: de realisatie van een inspirerend, spetterend evenement voor uw gasten! Met de allure van een theater en de passie en kennis van het Orpheus team, is uw evenement van succes verzekerd. Samen denken we na over sfeer en thema. Over meubilair en verlichting. Over aankleding en culinaire invulling. Op deze manier maken we van uw personeelsevenement een onvergetelijk feest!

 

Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug      Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug
      055 527 03 30                       info@orpheus.nl    

 

Bedrijfsfeesten bij Orpheus

Wij maken het waar in alle opzichten: schitterende zalen, ultramoderne techniek, catering op hoog niveau en gastvrije service totdat het laatste licht is gedoofd. De drie theaterzalen en foyers bieden alles wat u nodig heeft voor uw evenement. Onze Rabobankzaal kan worden omgetoverd tot een feestzaal met een dansvloer voor 1.000 personen. Met de bijbehorende foyer kunt u zelfs met 1.500 personen terecht op één feestavond!

De centrale ligging in Nederland, een parkeergarage naast ons pand en een station op loopafstand zorgen ervoor dat al uw gasten met gemak én plezier naar uw bedrijfsevenement komen.
 

Eventorganisatie oor uw bedrijfsfeest

De eventprofessionals van Orpheus hebben brede ervaring in bedrijfsfeesten op maat. Zij denken graag met u mee om een feest te organiseren dat aan al uw wensen voldoet: op het gebied van catering, licht en geluid, entertainment en (thematische) aankleding. Zo maken we alles mogelijk op één en dezelfde locatie! Denk bijvoorbeeld aan een:

  • American Party. Met American BBQ, popcornkraam, coverband en All American lichtshow.
  • Feest met Hollands Glorie: bekende zangers in combinatie met een lekkere borrel, bitterballen en haringmeisjes.
  • Discoshow met cocktails en lichtgevende dansvloer. Uiteraard ontbreken de discobollen niet!
     

Wilt u onze feestlocatie bekijken?

We geven u graag een rondleiding en vertellen meer over de mogelijkheden van onze locatie. Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen.
 

Inspiratiepakket aanvragen

Wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op.
Bent u geïnteresseerd in onze congreslocatie, vraag dan een offerte aan.
Meer zien van onze congreslocatie kom dan langs voor een persoonlijke rondleiding