Uw event

Diner in de Rabobank

Hoe ziet uw evenement eruit? Wordt het een onvergetelijk personeelsfeest, een spraakmakende productlancering of een internationaal topcongres met als afsluiting een verrukkelijk diner? Het maakt eigenlijk niet uit… want wat u ook voor ogen heeft, wij maken de dag waar. Perfect georganiseerd, zonder zorgen. Dat is de magie van Congrescentrum Orpheus.

De afgelopen jaren heeft congreslocatie Orpheus zich bewezen als specialist in het organiseren van elk soort bijeenkomst. Kies hiernaast uw type evenement en bekijk wat Orpheus voor u kan betekenen. 

Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug      Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug
      055 527 03 30                       info@orpheus.nl    


Uw evenement in goede handen

Een evenement organiseren; waar begint u? Zodra de doelstellingen en doelgroep bepaald zijn, kunt u op zoek naar een locatie! Als u bij congreslocatie Orpheus uitkomt, heeft u vervolgens al een groot gedeelte van uw checklist gehad. Theater Orpheus is namelijk een one-stop-shop: van catering tot entertainment en van eventapps tot drukwerk, ons team verzorgt het voor u! Met een selecte groep van toeleveranciers en professionele sales- en eventmanagers bent u verzekerd van een evenement dat tot in de puntjes georganiseerd is. 

In congrescentrum Orpheus hoeven u en uw gasten niets anders te doen dan genieten van de dag!
 

Congreslocatie Orpheus, een one-stop-shop:

Én: een gedreven en enthousiast team, dat u van begin tot eind begeleidt in het bereiken van uw doelstellingen. 
 

Welke zaal past bij u?

Bekijk een overzicht van onze zalen, de diverse mogelijkheden en kijk binnen via Google Street View in 360 graden!
Ga naar het zalenoverzicht >>
 

Inspiratiepakket aanvragen

Wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op.
Bent u geïnteresseerd in onze congreslocatie, vraag dan een offerte aan.
Meer zien van onze congreslocatie kom dan langs voor een persoonlijke rondleiding