Gastronomie

De kracht van aandacht. Waar ervaar je die sterker dan in de keuken? Koken met aandacht is koken met liefde. En dat proeft u.

Koken met liefde

Geen doorsnee hapje-en-drankje, maar verantwoorde en smaakvolle catering uit onze eigen (!) restaurantkeuken. Waar de chef-kok graag met u meedenkt over de culinaire mogelijkheden binnen uw budget. 

Catering naar uw wens

Wij verzorgen uw catering in onze eigen keuken, waar verantwoord koken een logisch gegeven is. Bijzondere gerechten passend bij uw dagthema en uw budget. Welke andere wensen u ook heeft, het kan allemaal.

Onze chef-kok denkt graag met u mee! Hij zorgt altijd voor voedzame en verantwoorde gerechten en bedenkt voor elk evenement een passende invulling. Zoals een biologische lunch voor 1.000 congresgasten met een rijkgevulde soep en voedzame sandwiches, of een street-food buffet met diverse soorten pizza's en goed gevulde hamburgers. 

Wilt u écht het neusje van de zalm? Verwen uw gasten dan met een rijk driegangendiner, dat wij geheel naar uw wensen samenstellen. Bijvoorbeeld een seizoensdiner met de mooiste Veluwse streekproducten. Met als afsluiter een luxueus dessertbuffet van álle klassiekers – van vanille-ijstaart, mousse au chocolat en bavarois tot panna cotta en een kaasplateau. Spectaculair gepresenteerd en een feest voor de smaakpapillen.

Krijg een impressie van het aanbod in Orpheus

Wilt u onze evenementenlocatie bekijken?

Neem contact met ons op voor een rondleiding of een kennismakingsgesprek!

Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug      Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug
      055 527 03 30                       info@orpheus.nl    


Anderen gingen u voor:

Prosos vHMN congres: "Het zijn de kleine dingen die het doen." lees meer referenties