Eventmanagement

Koning Willem-Alexanderzaal

Een gedreven en ervaren team: dat is één van de krachten van Congrescentrum Orpheus. Onze eventprofessionals begeleiden u van begin tot ver na afloop in de organisatie van uw evenement.

Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug      Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug


Team Orpheus

Vanaf het eerste contact met Theater Orpheus merkt u dat uw evenement bij ons team in goede handen is. Onze eventprofessionals faciliteren niet alleen; ze ontzorgen én adviseren. Dat maakt hen tot één van de waardevolste onderdelen van ons product!

Een evenement organiseren vraagt om vlekkeloze samenwerking. U heeft wensen en doelen, onze eventprofessionals hebben de kennis en ervaring. We denken mee, stellen vragen, dragen opties aan,
rekenen met u mee en helpen u een keus te maken. Bij Orpheus kunt u rekenen op échte aandacht. En pas als alles goed is geregeld, kan het feest beginnen. Licht uit, spot aan!
 

Hoe werkt 't?

Nadat de contouren voor uw congres, feest of beurs zijn vastgelegd, zullen onze eventprofessionals u een voorstel doen om de samenwerking tussen uw organisatie en Orpheus definitief te maken. De eventprofessionals zijn vanaf dat punt uw contactpersoon en zullen u verder begeleiden naar een prachtig eindresultaat! Zij kennen uw organisatie en de doelstellingen voor uw evenement en gaan samen met u aan de slag om de contouren van het evenement in te tekenen. Aan de hand van de 'Orpheus-checklist' heeft u een overzicht van alle zaken die geregeld moeten zijn: voorafgaand, tijdens én na afloop van de dag! U maakt hierbij de keuze wat u zelf wilt faciliteren en wat Orpheus voor u kan betekenen. 

Op de evenementdatum zorgt dezelfde eventprofessional ervoor dat alles als een 'geoliede machine' verloopt; zowel voor als achter de schermen. Congreslocatie Orpheus ontzorgt, zodat u de tijd heeft om met uw gasten te spreken of rustig een broodje mee te eten en de sfeer te proeven. Direct na afloop volgt een evaluatie, die later nog eens met u doorgenomen wordt. Zodat u de tijd heeft om nog even na te genieten van de prestatie.  
 

Een dag van de Eventmanager

Bent u benieuwd hoe een dag van de Eventmanager er uit ziet lees dan het blog dat onze Eventmanager Rianne Verkerk heeft geschreven: Dagboek van de Eventmanager. "Niks te doen als Eventmanager tijdens een event? Dat betekent dat alles goed loopt!"

 

Bekijk de zalen