Diensten

Licht, kleur en sfeer voor het mooiste resultaat

De basisinrichting van Orpheus is kleurig en modern. Met extra details, zoals accessoires die passen bij het thema van uw congres of evenement, geven we elke ruimte precies de sfeer die u zoekt. 

Theatertechniek: nergens zo perfect!

Orpheus biedt verhuur van theatertechniek in de zaal en op het podium, zoals beamers, decors, theaterlicht en perfect geluid. In samenwerking met onze partner voor audiovisuele middelen zorgen we voor een optimale podiumsetting in de theaterzalen. Van volgspot tot sfeerlicht, en alles ertussenin. Met dat licht maken we bijvoorbeeld van de Hanoszaal een intieme ruimte – als tegenhanger voor de twee andere, grote theaterzalen.

Onze gespecialiseerde technici staan garant voor topkwaliteit theaterlicht en geluid, passende decors, headsets en beamers, catchboxes en digital routing. En zelfs voor live streaming en vlogs, die we desgewenst na afloop publiceren op een speciaal gebouwde website. Zodat u ook na uw evenement de aandacht vasthoudt.

Specialist in marketing & communicatie

Ook zijn we, met tienduizenden verkochte tickets per jaar, expert in eventmarketing. We helpen u dus graag met advies of het praktische werk rond promotie en branding.

Logo's op de petit-fours, branding door het hele pand in de posterlijsten of de digitale aankondiging van de verschillende workshopsrondes: het is mogelijk in Orpheus.


Bijvoorbeeld:

Ondersteuning in Marketing & Communicatie - Congreslocatie Orpheus Apeldoorn
Ondersteuning in Marketing & Communicatie - Congreslocatie Orpheus Apeldoorn Ondersteuning in Marketing & Communicatie - Congreslocatie Orpheus Apeldoorn Ondersteuning in Marketing & Communicatie - Congreslocatie Orpheus Apeldoorn

Digitale schermen               Banners                           Posters


Anderen gingen u voor:

Stad & Regio Congres 2013: "Deelnemers van het Stad & Regio Congres 2013 van 16 oktober beoordelen Orpheus met een 8,1." lees meer referenties