Onze locatie

Congrescentrum Orpheus is dé plek waar je kijkt en beleeft. En waar alles draait om aandacht en oog voor detail.

Samenwerking
Een evenement organiseren vraagt om vlekkeloze samenwerking. U heeft wensen en doelen, onze eventprofessionals hebben de kennis en ervaring. We denken mee, stellen vragen, dragen opties aan, rekenen met u mee en helpen u een keus te maken. Wilt u niet alleen beslissen? Kom dan gewoon nog een keer kijken, samen met uw collega's. U kunt bij ons al in een vroeg stadium reserveren – een veilig idee. En heeft u op het laatste moment toch nog andere wensen, dan doen we daar niet moeilijk over. Bij Orpheus kunt u rekenen op onze échte aandacht. En pas als alles goed is geregeld, kan het feest beginnen. Licht uit, spot aan!

Onze locatie
Locatie is alles. Ook voor Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn. En dan bedoelen we niet alleen Apeldoorn, met zijn handige centrale ligging in Nederland. Maar ‘locatie’ heeft ook betrekking op onze prachtige, moderne theaterzalen met aansluitende foyers. Die maken Congrescentrum Orpheus tot een niet te missen toplocatie. 

Bekijk de mogelijkheden van de Koning Willem-AlexanderzaalBekijk de diversiteit van de RabobankzaalBekijk de diversiteit van de Rabobankzaal


Plattegrond

Plattegrond Orpheus

 

Wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op.
Bent u geïnteresseerd in onze congreslocatie, vraag dan een offerte aan.
Meer zien van onze congreslocatie kom dan langs voor een persoonlijke rondleiding