Congrescentrum Orpheus

Bij Congrescentrum Orpheus gebeurt het! In één van de fantastische theaterzalen of in de intieme workshopruimtes.

Verrassende ideeën, levendige discussies en podiumspektakel. Maar ook: smaakvolle catering, feilloze techniek en een prettig persoonlijke aanpak. Aandacht is onze motor, magie het resultaat. Congrescentrum Orpheus maakt uw evenement onvergetelijk.

Congrescentrum Orpheus. Ervaar de kracht van aandacht.

 

Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug      Heeft u vragen, laat hier uw telefoonnummer achter en we bellen u terug

 

Sfeer is aandacht, aandacht is magie

Een toplocatie word je niet zomaar. Bij Congrescentrum Orpheus kunnen we bogen op jarenlange ervaring en vakkennis tot in het kleinste detail. Of u nu met tien personen komt vergaderen of met tweeduizend man het dak eraf feest - u kunt rekenen op de zekerheid van een vlekkeloze organisatie. Maar ook op creatieve ideeën, inspirerende voorbeelden, bijzondere sprekers en catering van topniveau. De juiste sfeer? Die krijg je alleen als álles klopt. Daarom is aandacht onze motor. En magie het resultaat. 

Alle ruimte in Congrescentrum Orpheus

Locatie is alles. Ook voor Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn. En dan bedoelen we niet alleen Apeldoorn, met zijn handige centrale ligging in Nederland. Maar ‘locatie’ heeft ook betrekking op onze prachtige, moderne theaterzalen met aansluitende foyers. Die maken Congrescentrum Orpheus tot een niet te missen toplocatie. 

Bekijk onze zalen en foyers

Bekijk de mogelijkheden van de Koning Willem-AlexanderzaalBekijk de diversiteit van de RabobankzaalBekijk de diversiteit van de Rabobankzaal

 

 

Wilt u persoonlijk advies, neem dan contact met ons op.
Bent u geïnteresseerd in onze congreslocatie, vraag dan een offerte aan.
Meer zien van onze congreslocatie kom dan langs voor een persoonlijke rondleiding