Evenementenlocatie Orpheus in Apeldoorn

Bij binnenkomst in Orpheus worden uw gasten verrast door de theatersfeer van onze evenementenlocatie in Apeldoorn. De lichte en ruim opgezette foyers, functionele subzalen en klassieke theaterzalen geven elk soort evenement nét dat beetje extra.

VIP foyer - Aankleding op maat - Orpheus - evenementlocatie apeldoorn

Evenementenlocatie Orpheus


Evenementenlocatie Orpheus

U kunt bij ons terecht voor het organiseren van verschillende evenementen; een congres, beurs, personeelsbijeenkomst of productlancering. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een uitbundig bedrijfsfeest, informatieve bijeenkomst, een kerstborrel of een kick-off voor het nieuwe jaar. Als één van de grotere evenementenlocaties van Nederland biedt ons theater u een geweldige combinatie tussen functionaliteit, sfeer en ruimte.

Bekijkt u bijvoorbeeld de mogelijkheden voor:
- Congressen
- Beurzen
- Feesten
- Bijzondere, op maat gemaakte ontvangsten 


Waarom Orpheus?

Wanneer u voor Orpheus kiest als uw evenementenlocatie, bezorgt u uw gasten een inspirerend evenement. Ons theater in Apeldoorn met de omvang van een grote congreslocatie, is uniek in Nederland en biedt uw evenement een onderscheidend vermogen. Orpheus is centraal gelegen in Nederland en is daarmee uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer.

Daarbij staat bij ons service hoog in het vaandel. Onze evenementmanagers denken graag met u mee over de invulling en aankleding van uw evenement. Of u nu vragen heeft over het programma, het inzetten van promotiemateriaal of het gebruik van het narrowcastingsysteem in en rondom ons pand; het Orpheus-team staat voor u klaar. Zo hopen we samen met u tot een waardevolle invulling van uw evenement te komen.

Wilt u onze evenementenlocatie bekijken?

Neem contact met ons op voor een rondleiding of een kennismakingsgesprek!

Vraag hier uw inspiratiepakket aan

Bent u enthousiast geworden over Orpheus en wilt u meer weten? Vraag dan snel het inspiratiepakket aan! Dit pakket met brochuremateriaal geeft u een goed overzicht van de mogelijkheden van onze congreslocatie.

Ik wil het gratis inspiratiepakket »

Informatiepakket

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?