Congrescentrum Orpheus

Orpheus is niet zomaar een theater. Orpheus is ook het meest inspirerende en multifunctionele congrescentrum van Nederland.

Nieuwe Foyer - Beursruimte 1000 personen - Congrescentrum midden Nederland

Theater & Congres Orpheus is een van de vijf grootste theaters van Nederland

 

In de afgelopen jaren heeft Orpheus zich bewezen als specialist in het organiseren van congressen en evenementen. Jaarlijks herbergt ons congrescentrum honderden evenementen in alle soorten en maten, voor organisatoren uit het hele land. Met natuurlijk ook ieder theaterseizoen een gevarieerd theateraanbod met de grootste artiesten. Dat zorgt nu juist voor die sprankelende theatersfeer ook tijdens uw evenement.

Samen met u een succesvol en sprankelend evenement, bedrijfsfeest of congres organiseren; dát is onze passie. Bij ons is uw evenement in goede handen. We denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u op een zorgeloze manier uw doelstellingen bereikt. Dit alles doen we voor u in een multifunctionele en flexibel in te richten congrescentrum op een toplocatie, met een inspirerende theaterambiance. Orpheus is hét congrescentrum waar alles mogelijk is en waar u verrassende en onvergetelijke evenementen kunt organiseren en meemaken.

Ons pand, met drie theaterzalen, vijf foyers, acht subzalen en een restaurant met een buitengewoon goede keuken, is ruim en veelzijdig. Alle ruimtes zijn naar uw wensen flexibel in te richten. Of u nu het gehele pand gebruikt of alleen een vergaderzaal; we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Orpheus is uitstekend bereikbaar en er is een parkeergarage direct naast het pand.

 

Congreslocatie Orpheus biedt u:

  • 1 van de 5 grootste theaters!
  • Centraal gelegen in Nederland
  • Provinciale rust van de Veluwe
  • 3 theaterzalen voor 200 tot 1300 personen
  • 8 subzalen voor 10 tot 200 personen
  • Een veelzijdig congrescentrum met een theaterambiance
 

Hét podium voor uw conferentie, congres, feest of beurs!

 

Recensies Congrescentrum Orpheus:

Gezamenlijke Nederlandse Kappers: "Orpheus heeft erg goed technisch personeel en een moderne uitstraling passend bij onze doelgroep." lees meer referenties

Inspiratiepakket

 


Bekijk onze locatie tot in de details

Zalen & Foyers - Theater & Congres Orpheus Congrescentrum

Theater & Congres Orpheus hét Congrescentrum in midden Nederland

Bekijk Theater & Congres Orpheus in 360 graden in Google Maps