Groepsarrangementen

Een avond naar het theater met uw relaties, personeelsvereniging of vrienden? Boek dan naast uw kaartjes een groepsarrangement bij Orpheus! Voor groepen vanaf 10 personen hebben we drie kant-en-klare arrangementen om uw avond helemaal compleet te maken. Dineren, een pauzedrankje of nazit, Orpheus regelt het. Heeft u andere wensen? Dan maken wij een arrangement op maat voor u. Voor het perfecte personeelsuitje, verenigingsavond, verjaardagsfeest of relatieavond.

Ontvangst- en pauzearrangement

Uw middag of avond uit goed beginnen met een heerlijk kopje verse koffie of thee met een huisgemaakte zoete lekkernij. In de pauze, in een speciaal voor u gereserveerd gedeelte van de foyer, serveren wij een drankje uit ons Hollands assortiment en voorzien u en uw gasten van een smakelijk hapje.

Een goed begin

Reserveren of meer informatie?

Dinerarrangement

Na het aperitief met amuse, presenteren wij u ons maandelijks wisselend 3-gangen theatermenu. Een verrassend voorgerecht, een compleet hoofdgerecht en een heerlijk nagerecht zorgen ervoor dat u met een gevulde maag kunt gaan genieten van de voorstelling.

Bij het diner serveren wij 2 drankjes uit ons Hollands assortiment en koffie of thee na. In de pauze, in een speciaal voor u gereserveerd gedeelte van de foyer, serveren wij een drankje uit ons Hollands assortiment en voorzien u en uw gasten van een smakelijk hapje.

Veluwe in de spotlights

Reserveren of meer informatie?

Borrelarrangement

Terwijl u nog onder de indruk van de voorstelling bent, verzorgen wij in een speciaal voor u gereserveerd gedeelte van de foyer een gezellige nazit inclusief drankjes en een smaakvol hapje. Op de tafels plaatsen wij een assortiment van vers gebrande nootjes.

Nagenieten

Reserveren of meer informatie?


Het 'Naar wens arrangement'

Andere speciale wensen? Wilt u uw relaties, familieleden of collega’s iets heel anders bieden? Dat kan. Wij denken graag met u mee!  Of het nu een aangepast diner is, een vergadering voorafgaand aan de voorstelling, een kijkje achter de schermen of een merchandise artikel. Wij stellen alles in het werk om er voor de zorgen dat het een onvergetelijk evenement wordt!

Reserveren of meer informatie?

 

 

* Alle prijzen zijn per persoon, exclusief kaarten voor een voorstelling en inclusief BTW.